У Кіровограді малювали стилізованих жителів підводного світу (ФОТО)

Червень 18, 2016 | Новини | Переглядів: 1004 | Коментарі: 0

18 червня 2016 року у Кіровоградському обласному художньому музеї у рамках «Творчої майстерні» був проведений майстер-клас зі стилізації «Рибка».

Сьогоднішній майстер-клас «Рибка» було присвячено малюванню стилізованих жителів підводного світу. Учасники майстер-класу зображували казкових рибок, змінюючи та стилізуючи їх із запропонованих фотокарток.

Стилізація – це процес узагальнення предмета за формою та кольором, метою якого є підкреслення найвиразніших рис. Для неї характерні узагальнення форми, спрощення конструкції, зміна характеру форми на декоративну, перетворення об’ємної форми на площинну.

У своїх роботах відвідувачі творчо опрацювали образ риб, створивши якісно нових істот незвичайних кольорів та форм.

Результатом майстер-класу стали власноруч намальовані картини, у яких юним художницям вдалося втілити атмосферу незабутньої казки і дитячого свята. Намальовані твори розповідали фантастичні історії, розкривали тему заходу та передавали настрій та ідею учасників майстер класу.

Богдан Мороз художник І категорії відділу музею − картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»

Сьогоднішній майстер-клас «Рибка

Сьогоднішній майстер-клас «Рибка


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool