У Кіровограді депутати влаштували новорічне свято для дітей

Грудень 30, 2015 | Новини | Переглядів: 1161 | Коментарі: 0

Депутати з фракції політичної партії “Блок Петра Порошенка “Солідарність” Кіровоградської міської ради разом з головою Кіровської районної ради у Олександром Кришком у передноворічні дні завітали до Центру соціальної реабілітації дітей з обмеженими можливостями.

Стараннями небайдужих депутатів у закладі відтепер з’явився зручний і надзвичайно необхідний для діток диван. А всі вихованці закладу отримали від гостей такі завжди бажані солодкі подарунки.

- Таким діткам дуже важливо теж відчути наближення Нового року, - говорить координатор фракції Ігор Волков. – І нам приємно стати на якийсь час Дідами Морозами і Снігуроньками, щоб подарувати малечі частинку радощів на зимові свята. Крім того, відзначив Ігор Волков, ми скористалися можливістю, щоб оглянути приміщення Центру, визначити разом з керівником головні проблеми його функціонування у зручному для дітей та їхніх батьків режимі.

Серед першочергових завдань, які потребують вирішення можна назвати гостру необхідність утеплення стін будівлі, ремонт даху. Вже необхідно думати і над тим, як розширити територію закладу. Усі проблеми соціального центру депутати взяли під особистий контроль.

джерело
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool