У Кіровограді депутати влаштували новорічне свято для дітей

Грудень 30, 2015 | Новини | Переглядів: 1143 | Коментарі: 0

Депутати з фракції політичної партії “Блок Петра Порошенка “Солідарність” Кіровоградської міської ради разом з головою Кіровської районної ради у Олександром Кришком у передноворічні дні завітали до Центру соціальної реабілітації дітей з обмеженими можливостями.

Стараннями небайдужих депутатів у закладі відтепер з’явився зручний і надзвичайно необхідний для діток диван. А всі вихованці закладу отримали від гостей такі завжди бажані солодкі подарунки.

- Таким діткам дуже важливо теж відчути наближення Нового року, - говорить координатор фракції Ігор Волков. – І нам приємно стати на якийсь час Дідами Морозами і Снігуроньками, щоб подарувати малечі частинку радощів на зимові свята. Крім того, відзначив Ігор Волков, ми скористалися можливістю, щоб оглянути приміщення Центру, визначити разом з керівником головні проблеми його функціонування у зручному для дітей та їхніх батьків режимі.

Серед першочергових завдань, які потребують вирішення можна назвати гостру необхідність утеплення стін будівлі, ремонт даху. Вже необхідно думати і над тим, як розширити територію закладу. Усі проблеми соціального центру депутати взяли під особистий контроль.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool