У Кіровограді депутати міської ради продовжили свою роботу

Грудень 24, 2015 | Новини | Переглядів: 1243 | Коментарі: 0

Cьогодні, 24 грудня, продовжила свою роботу перша сесія Кіровоградської міської ради.

На початку третього засідання сесії міський голова Андрій Райкович озвучив повідомлення про створення у міській раді  нових депутатських фракції і групи.

Про об’єднання у фракцію оголосили депутати від ПП ВО “Батьківщина” Юрій Гребенчук, Роман Колісніченко, Олег Мельниченко, Дмитро Терзов та Олександр Цертій, який обраний головою фракції.

У міській раді утворена також депутатська група “Рідний край”, до якої увійшли десять обранців – Андрій Табалов, Олександр Шамардін, Вадим Дрига, Валерій Шутка, Катерина Шамардіна, Тетяна Волкожа, Олег Краснокутський, Віктор Ксеніч, Григорій Сергієнко та Микола Гамальчук. Співголовами депутатської групи виступили Андрій Табалов, Олександр Шамардін та Вадим Дрига.

Депутати затвердили порядок денний сесії. За пропозицією фракції “Батьківщина” міський голова запропонував внести до проекту порядку денного питання про обрання заступником міського голови Романа Колісніченка. Депутатський корпус не підтримав таку пропозицію і фракцію “Батьківщина” взяла п’ятнадцятихвилинну перерву.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool