У Кіровограді чоловік намагався викрасти 10 упаковок жіночих колготок

Липень 30, 2014 | Новини | Переглядів: 870 | Коментарі: 0

Днями до пульту централізованого спостереження Державної служби охорони надійшов сигнал про спрацювання тривожної сигналізації із супермаркету, який знаходиться у спальному районі міста Кіровограда.

Отримавши від оператора головного пульта адресу спрацювання, наряд батальйону міліції ДСО негайно виїхав на місце.
Прибувши за адресою, працівники міліції помітили чоловіка, який намагався втекти з приміщення торгівельного центру через двері запасного виходу, розбивши «голими руками» скло. Міліціонери затримали втікача та викликали швидку. Лікарі надали «горе-злодію» першу медичну допомогу.
Після цього підозрюваного доправили до міліції для встановлення особи. 37-річний чоловік, як з’ясувалося, мешкає у Черкаській області. Під час відвідування супермаркету у Кіровограді він намагався викрасти 10 упаковок жіночих колготок, загальною вартістю близько п’ятисот гривень. Наразі по факту крадіжки та пошкодження майна проводиться перевірка.

За матеріалами УДСО при УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool