У Кіровограді буде розроблена програма допомоги учасникам АТО та членам їх родин

Липень 30, 2014 | Новини | Переглядів: 1178 | Коментарі: 0

Кіровоградська міська рада на своєму другому засіданні 39 сесії підтримала запит депутата Павла Топчія щодо розробки проекту рішення міської ради «Про встановлення допомоги мешканцям міста Кіровограда – учасникам АТО та членам їх сімей».

Павло Топчій, відзначаючи, що міською радою вживаються всі можливі заходи щодо надання допомоги Українській армії, вважає надзвичайно актуальними підготовку та прийняття рішення, яке б дозволило підвищити рівень соціального захисту мешканців міста Кіровограда, що захищають незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, брали та беруть участь в антитерористичній операції та членів їх сімей.
На думку Павла Топчія, таким рішенням слід визначити конкретний розмір грошової допомоги, в залежності від ступеня тяжкості тілесних ушкоджень, отриманих учасниками АТО, а також визначити порядок її надання. Також, переконаний депутат, у проекті рішення необхідно передбачити порядок надання житла та земельних ділянок кіровоградцям – учасникам АТО.
Обов´язково необхідно при цьому розповсюдити дію такого рішення на тих кіровоградців – учасників АТО, які до моменту прийняття цього рішення загинули або отримали поранення, наголосив Павло Топчій.

джерело
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool