У І півріччі 2013 року «спрощенці» Кіровоградщини збільшили сплату єдиного податку у 1,5 рази

Липень 17, 2013 | Новини | Переглядів: 728 | Коментарі: 0

Всього в Кіровоградській області станом на 01.07.2013 спрощену систему оподаткування обрав 1761 суб’єкт господарювання – юридична особа та 21626 фізичних осіб. Порівняно з 2012 роком їх кількість збільшилась більше ніж на півтисячі осіб.

За січень-червень 2013 року суб’єкти спрощеної системи оподаткування області сплатили до місцевих бюджетів 47,5 млн. грн. єдиного податку, що в 1,5 рази або на 16,6 млн. грн. більше, ніж за аналогічний період минулого року. В тому числі суб’єктами господарювання – фізичними особами сплачено 39,7 млн. грн. єдиного податку, юридичними особами – 7,8 млн. грн. єдиного податку.
Збільшенню кількості платників єдиного податку та зростанню надходжень, зокрема, сприяло введення в дію з 01 січня 2012 року нових норм спрощеної системи оподаткування обліку та звітності, зниження ставок єдиного податку, розширення груп єдиного податку та лібералізація податкової політики.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool