У гості до воїнів - визволителів Кіровограда (ФОТО)

Січень 06, 2016 | Новини | Переглядів: 1802 | Коментарі: 0

Сьогодні, 6 січня, напередодні визволення Кіровограда з нацистської окупації, заступники міського голови Олександр Мосін та Олександр Грабенко відвідали тих ветеранів війни, які брали участь у звільненні нашого міста, що тривало протягом п’ятого – восьмого січня 1944 року.

У Кіровограді зараз проживають шестеро ветеранів-визволителів: Катерина Костянтинівна Бодялова, Іван Васильович Братушко, Григорій Никифорович Бурлака, Валентина Семенівна Долженко, Марія Петрівна Майданюк, Раїса Петрівна Микуленко.

Олександр Мосін і Олександр Грабенко щиро привітали кожного зі святом, низько вклонилися подвигу сивочолих ветеранів, які й донині, не зважаючи на свій поважний вік, намагаються залишатися у строю і самі себе називають «старою гвардією».

У гості до воїнів - визволителів Кіровограда, Олександр Грабенко,Валентина Семенівна Долженко, Раїса Петрівна Микуленко, фото ігоря філіпенка

Ветерани чекали керівництво міста у своїх оселях. Радо зустрічали гостей, запрошували до святкових столів, адже й Новорічні свята ще не закінчились і за народною традицією кожен гість, що відвідує домівку господаря у ці Різдвяні дні є жаданим та поважним.
Разом із теплими словами привітань, представники міської влади вручили героям - визволителям грошову допомогу та подарунки.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool