У галереї «Єлисаветград» вперше відкрилася фотовиставка!

Грудень 22, 2011 | Новини | Переглядів: 1239 | Коментарі: 0

Популярна у Кіровограді Художня галерея Миколи Цуканова «Єлисаветград» напередодні новорічних свят презентувала громадськості виставку фото «Мій Острів», яку підготував кіровоградський художник Руслан Бабін.

Руслан народився, виріс і навчався у Кіровограді, тут почав займатися фотомистецтвом і закінчив КІРУЕ, тут живуть його друзі і рідні. Зараз Руслану двадцять сім років, і шість з них, у різний час, юнак провів на острові Сахалін, що у Російській Федерації. За цей час, поки вчився та працював, будуючи залізниці, наш земляк об’їздив чи не увесь острів Сахалін – від озера Тунайча до поселення «Чайво». Маршрут подорожей Руслана добре видно на зроблених ним фото, які представляють і мешканців Сахаліну, і його неповторну природу – красу моря та гір. Це високохудожні твори, тому виставка створює приємний настрій та додає краси у життя кіровоградців, тим більше, що один із мисів острову Сахалін носить ім’я Єлисавети, а саме на честь Святої Єлисавети свого часу і була названа фортеця, що дала початок нашому місту.

Треба зауважити, що виставка саме фотографій у галереї «Єлисаветград» проводиться вперше, тому організатори – обласний благодійний фонд «Розвиток Кіровоградщини» та Ротарі Клуб Кіровограда – щиро дякують власникові галереї Миколі Цуканову, який всіляко сприяв даній арт-акції.
Ще один момент, на який прагне звернути увагу автор виставки Руслан Бабін, це небезпека, яка загрожує унікальній природі краю, адже люди часто своєю діяльність шкодять острову Сахалін. Чимало тварин, птахів і риб тут знаходяться на межі знищення, десятки вже занесено у Червону книгу. Тому своєю виставкою Руслан ніби нагадує небайдужим, що природа не може постійно витримувати натиск техногенних чинників. Що і природі потрібен перепочинок від людей, як потребують відпочинку на природі самі люди!
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool