У Долинському районному відділі міліції новий керівник

Червень 23, 2015 | Новини | Переглядів: 1242 | Коментарі: 0

Ним став підполковник міліції Олег Клименко, який раніше очолював блок громадської безпеки Знам’янського МВ УМВС України в Кіровоградській області. Відтепер Олег Васильович виконуватиме обов’язки керівника міліції Долинського району.

Звертаючись до присутніх, тимчасово виконуючий обов’язки начальника УМВС в області Микола Павленко довів до особового складу ті завдання, які сьогодні стоять перед працівниками міліції області, пріоритетні напрямки у роботі, вимоги щодо дотримання дисципліни та законності, зміцнення авторитету правоохоронних органів серед населення.
- Важливим і беззаперечним результатом роботи усіх без виключення працівників міліції є повага і вдячність людей, задля безпеки яких ми працюємо. Сподіваюся, що ви зробите все можливе для подальшого налагодження такої співпраці, у тому числі знайдете необхідну всебічну підтримку з боку представників державної влади та в цілому громади, - зазначив Микола Володимирович.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool