У десяти районах області тренери навчатимуть молодих інвалідів секретам працевлаштування (ФОТО)

Грудень 16, 2011 | Новини | Переглядів: 1240 | Коментарі: 0

У Кіровограді відбувся тренінг у рамках правозахисної програми для молоді із інвалідністю «Хочу працювати!», яку реалізовує громадська організація «Турбота» за підтримки проекту ПРООН «Розвиток громадянського суспільства».

На тренінг, що мав на меті навчити волонтерів працювати із молодими інвалідами, ділитися з ними секретами працевлаштування та сприяти у пошуках роботи, приїхали представники багатьох районів Кіровоградщини, зокрема вчителі, соціальні працівники, психологи, бібліотекарі, лідери громадських організацій із Малої Виски, Кіровоградського та Компаніївського району, сіл Липняжка та Нова Прага, із Новгородківського та Онуфрієвського району, а також із Златопільської гімназії, Олександрівської школи №3, із Новоукраїнки та власне Кіровограда.

Метою всієї обласної програми є забезпечення реалізації права на працю молоді із особливими потребами, тому тепер навчені волонтери проведуть відповідні заходи для молодих інвалідів у себе у районах – це будуть і тренінги, і лекції, і робота із молоддю, вчителями та батьками. Навесні учасники проекту зберуться у Кіровограді та підведуть підсумки роботи.


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool