У Чорному лісі провели профілактичний рейд

Червень 13, 2018 | Новини | Переглядів: 860 | Коментарі: 0

Зважаючи на надзвичайну сонячну активність та суху погоду, яка встановилась останнім часом та прогнозується протягом усього літа, посилено профілактичні заходи лісовими масивами області.

Рятувальники проводять спільні рейдові перевірки з працівниками ГУ Національної поліції та лісового господарства Кіровоградської області, щоб кожен представник зацікавленого відомства у межах своїх повноважень переконав громадян серйозно ставитись до питання збереження зеленого фонду області від пожеж.

13 червня масштабний рейд відбувся у Чорному лісі, що розкинувся на площі близько 90 тис. га по території Олександрівського та Знам’янського районів. Протягом пожежонебезпечного періоду відбувається неодноразове відпрацювання найбільш популярних місць відпочинку у Чорному лісі.

Сьогодні фахівці Управління ДСНС в області, Знам’янського міськрайвідділу У ДСНС в області, районного відділу ГУ Нацполіції, лісового господарства, представники районної газети «Сільське життя» та Знам’янського осередку ВМГО «ФРІ» інформували громадян, яких зустріли у лісі, щодо правил поведінки у природних зонах.

Зокрема, нагадували про високий рівень пожежної небезпеки та заборону будь-яких дій, що можуть призвести до пожежі. Порушників пожежної безпеки виявлено не було, проте кожен зустрічний громадянин прослухав важливу інформацію від учасників рейду та отримав застережну листівку.

Прес-служба У ДСНС в області

Зважаючи на надзвичайну сонячну активність та суху погоду, яка встановилась останнім часом та прогнозується протягом усього літа, посилено профілактичні заходи лісовими масивами області.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool