У Чемпіонаті з гирьового спорту рятувальники Кіровоградщини вибороли «бронзу»

Лютий 22, 2018 | Новини | Переглядів: 924 | Коментарі: 0

21 лютого на базі спортивного комплексу Запорізької обласної організації ФСТ «Динамо» відбувся Чемпіонат ДСНС України з гирьового спорту. За перемогу змагалися 25 команд з усіх областей України, а також навчальних закладів системи ДСНС. 

Управління ДСНС України у Кіровоградській області представляли п’ятеро спортсменів, кожен у своїй ваговій категорії: Винник Олександр, Поперечний Олександр, Груша Володимир, Фінке Сергій та Юхимець Олександр. У індивідуальній першості майстер спорту Фінке Сергій зайняв І місце у своїй ваговій категорії, а Юхимець Олександр – ІІІ місце. 

Як показала важка боротьба з сильними суперниками, наші хлопці гідно представили Кіровоградщину на відповідальних змаганнях – у підсумку команда пожежно-рятувальної служби Кіровоградщини зайняла ІІІ місце, поступившись команді Харківського університету цивільного захисту, яка посіла І місце, та волинським рятувальникам, які вибороли «срібло».

Увесь колектив Управління ДСНС в області вітає переможців та зичить нових досягнень на змаганнях з легкої атлетики, які відбудуться вже за місяць на Миколаївщині, також у рамках спартакіади ДСНС.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool