У браконьєрів вилучили майже півтонни риби (ФОТО)

Квітень 30, 2012 | Новини | Переглядів: 1289 | Коментарі: 0

 У Світловодському районі Кіровоградської області працівники міліції спільно зі співробітниками Державної екологічної інспекції в області затримали двох жителів сусіднього району із незаконно виловленою рибою у Кременчуцькому водосховищі. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

З 1 квітня правоохоронці та екологи проводять спільні заходи щодо припинення незаконного вилову риби у зв’язку з нерестом. Під час одного з таких рейдів було виявлено на березі Кременчуцького водосховища 18- та 19-річних рибалок із незаконним виловом. Працівники «Беркуту», Світловодського міськвідділу та екологічної інспекції затримали молодиків. У них вилучено 480 кг риби на загальну суму більше 239 тисяч гривень, плавзасіб, автомобіль та 1,5 км рибацьких сіток.

«Усі зібрані матеріали будуть передані до Кременчуцької міжрайонної екологічної прокуратури для порушення кримінальної справи» - зауважує начальник відділу профілактики правопорушень УМВС в області Олег Вітюгов.
Окрім того, правопорушникам загрожує і відшкодування збитків, сума яких наразі обраховується.
До речі, заборона вилову риби на Кременчуцькому водосховищі триватиме до 10 червня.

У браконьєрів вилучили майже півтонни риби (ФОТО)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool