У березні Державтоінспекція перевіряє пасажироперевізників

Березень 03, 2013 | Новини | Переглядів: 981 | Коментарі: 0

На сьогодні стан безпеки пасажирських перевезень потребує додаткової уваги. У минулому році в ДТП за участю автобусів сталося більш ніж 1,6 тис., у яких 317 людей загинули та 2824 отримали тілесні ушкодження.

Тільки у січні цього року в дорожньо-транспортних пригодах за участю цією категорії транспорту загинуло 27 людей, ще 260 отримали травми.

Для підвищення безпеки пасажирських перевезень, ДАІ України спільно з представниками Укртрансінспекції з 1 по 31 березня проводить комплекс профілактичних заходів на пасажирському автомобільному транспорті.

У цей період будуть проведені перевірки підприємств і суб'єктів господарювання, на предмет виконання ними вимог законодавства про автомобільний транспорт. Особлива увага приділятиметься питанням підготовки автотранспорту до використання, організацію передрейсового контролю технічного стану автобусів та проведення щозмінного медичного огляду водіїв.

Також, здійснюватиметься посилений контроль за дотриманням Правил дорожнього руху водіями автобусів, в першу чергу за дотриманням швидкісного режиму, перевезення пасажирів понад встановлену кількість, порушення вимог дорожніх знаків та розмітки, правил зупинки і стоянки тощо.

Прес-служба Департаменту ДАІ МВС України

фото Ігоря ФІЛІПЕНКА.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool