У 2013 році збільшилась продуктивність праці Херсонської дистанції електропостачання Одеської залізниці

Березень 05, 2014 | Новини | Переглядів: 912 | Коментарі: 0

Згідно з виробничо-фінансовими показниками продуктивність праці Херсонської дистанції електропостачання за 2013 рік збільшилась на 4,7% у порівнянні з 2012 роком та на 2,2% відносно плану.

За 2013 рік у Херсонській дистанції електропостачання було замінено 16 трансформаторів різної потужності залізничних вузлів у Херсоні та Миколаєві. Також колективом Миколаївського та Новобузького районів електропостачання замінено шість кілометрів дротів на високовольтних лініях електропередач на перегоні Котляреве – Кульбакіно. Встановлені лічильники обладнані автоматизованою системою контролю та обліку електроенергії на віддалених ділянках та перегонах, що дало змогу суттєво знизити витрати паливно-мастильних матеріалів на подекадне зняття показників. Після заміни силових трансформаторів введено в дію релейний захист. За активної участі спеціалістів району електропостачання ст. Херсон також введено в експлуатацію трансформаторну підстанцію для електропостачання 109-ти квартирного житлового будинку у м. Херсон. Крім того відремонтовано м’яку покрівлю 12-ти трансформаторних підстанцій. Херсонська дистанція електропостачання отримала новий автопідйомник типу АГП-30\4 на базі автомобіля МАЗ.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool