Тяжкий злочин на Кіровоградщині

Серпень 06, 2014 | Новини | Переглядів: 1234 | Коментарі: 0

Трагедія сталася у місті Новомиргород. 43-річна місцева жителька запросила на роботу свою знайому, жительку сусіднього села, для того, аби вона допомогла їй провести ремонтні роботи. Не збентежило господарку і те, що її найманий працівник нещодавно повернувся з місць позбавлення волі.

Ввечері, після закінчення робочого дня, господиня зі своїм чоловіком запросили робітницю та її помічника разом повечеряти на ґанку. Під час вечері між співмешканцем господині та працівницею виникла сварка. Жінка схопила зі столу кухонний ніж і вдарила опонента у груди. Зрозумівши, що накоїла, підозрювана викинула ніж зі слідами крові у кущі. Господиня ж в цей час вже викликала швидку допомогу та міліцію.
За словами начальника Новомиргородського РВ УМВС в області Олександра Козловського по даному факту відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство». За такі дії підозрюваній загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років. На даний час жінці оголошено про підозру. Проводиться досудове розслідування.
СЗГ УМВС в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool