Турнір з міні-футболу з нагоди 20-річчя прокуратури України проведено в прокуратурі області

Листопад 16, 2011 | Новини | Переглядів: 1237 | Коментарі: 0

12 листопада в прокуратурі області завершено турнір з міні-футболу «Кубок прокурора області», присвячений 20-й річниці прокуратури України..

На фінальному етапі в ньому взяли участь чотири найсильніші команди. В результаті впертої безкомпромісної боротьби перемогла молода збірна західних районів органів прокуратури Кіровоградщини. Дещо поступилися їм суперники зі східних районів. Третє й четверте призові місця розділили між собою любителі шкіряного м’яча з обласного апарату та збірна прокурорів Кіровограда.
Приємно, що найактивнішу й безпосередню участь у змаганні взяли керівники відомства: прокурор області Олег Петрович Левицький та його заступник Микола Миколайович Салюк. Приз кращого гравця вручено Ігорю Андрійовичу Білоконю. А найбільше м’ячів вдалося забити Віктору Валерійовичу Приходьку.
Додамо, що запал і пристрасті, які вирували на майданчику, передалися й чисельним вболівальникам, які, таким чином, цього суботнього дня теж зуміли повноцінно провести своє дозвілля. Не дарма в народі говорять: як працюють, так і відпочивають.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool