Цьогоріч на Кіровоградщині відремонтують рекордну кількість мостів

Листопад 04, 2020 | Новини | Переглядів: 709 | Коментарі: 0

5 мостів і 7 водопропускних споруд на дорогах загального користування місцевого значення підлягають ремонту в рамках президентської програми «Велике будівництво» на Кіровоградщині.

Про це повідомив директор державного підприємства «Агентство місцевих автомобільних доріг» в області Анатолій Зорькін.
На виконання робіт скерували 130 млн. 183 тис. грн.
«Наразі ми завершили капітальний ремонт мосту на ділянці дороги О121101 Новгородка-Iнгуло-Кам’янка у Новгородківському районі та мосту на ділянці дороги С121801 Олiмпiадiвка у Петрівському районі. На інших трьох мостах у Знам’янському, Олександрійському та Кропивницькому районах обсяг виконаних робіт становить понад 95%», – уточнив Анатолій Зорькін.
Він додав, що на трьох локаціях підрядникам залишилося встановити необхідні дорожні знаки, нанести розмітку та завершити монтаж двох типів огорожі.
У службі автомобільних доріг в області повідомили, що у цьому році заплановано відремонтувати понад 210 погонних метрів покриття мостів на дорогах державного значення.
«Наразі ведуться роботи на двох мостах у селі Братолюбівка та селі Покровське.», - зазначають дорожники.
‼️Капітальний ремонт мосту на км 683+625 Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка в селі Велика Виска розпочнеться 9 листопада. Наразі корегують проект об’їзду мосту у зв’язку з повним його закриттям на капітальний ремонт.
В Онуфріївському районі на автодорозі Н-08 Бориспіль-Дніпро-Запоріжжя-Маріуполь тривають роботи з реконструкції двох мостів. Об’єкти є перехідними на наступний рік. У цьому році планують витрати на ремонт 24 млн. грн.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool