Цього року День міста у Кіровограді відзначатиметься 20 вересня

Липень 23, 2014 | Новини | Переглядів: 999 | Коментарі: 0

Виконавчий комітет Кіровоградської міської ради визначив дату відзначення Дня міста. Відповідно до прийнятого рішення це буде 20 вересня.

Враховуючи складну загальну ситуацію в країні, те що наші земляки беруть участь в антитерористичній операції і кіровоградцям доводиться прощатися зі своїми героями, які полягли відстоюючи незалежність і цілісність України, святкування дня народження Кіровограда цьогоріч не буде гучним і для святкових заходів точно не будуть залучені бюджетні кошти, відзначив секретар міської ради Іван Марковський. Орієнтовно центр святкування буде знаходитися в Ковалівському парку чи в приміщенні театру, припустив Іван Марковський.
Ввиконком доручив організаційному відділу розробити відповідні заходи щодо відзначення 260-ої річниці заснування міста Кіровограда.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool