Тренери з Кіровоградщини працюють в проекті з підготовки мобілізованих військовослужбовців

Серпень 26, 2015 | Новини | Переглядів: 908 | Коментарі: 0

Найближчими днями на військових полігона України закінчують свою роботу з підготовки військових інструктори рукопашного бою та психологи, які провадили навчання в рамках проекту Мобільних інструкторських груп.

Проект ініційований Українським спортивним комітетом за сприяння Міністерства оборони України, координатор проекту віце-президент Українського спортивного комітету, спортсмен і тренер зі стажем Олександр Мандрик.

Так, за задумом проекту, інструкторські групи у складі спортивних тренерів та психологів допомагають проводити підготовку мобілізованих до участі в бойових діях.

Робота велася протягом 5 тижнів, за цей період інструкторам груп вдалося попрацювати та підготувати більш ніж з 5000 тисяч військовослужбовців.

Психологи, залучені до реалізації проект представляють Кіровоградське відділення «Української асоціації фахівців з подолання наслідків психотравмуючих подій» та Центр медико-психологічної реабілітації КОМПАС, що працює на базі Кіровоградського обласного госпіталю для ветеранів війни. А серед 20 спортивних тренерів відібраних для участі у проекті п’ятеро представники Кіровоградської обласної федерації панкратіону, серед них тренери з багаторічним досвідом: Олег Ветров, Олександр Гусак, Костянтин Ліщенко.

Як зазначає Анна Колєва, керівник Центру КОМПАС, у роботі вдалося поєднати дві складові підготовки: спортивну і психологічну. Це дозволило досягати максимального ефекту та результату підготовки мобілізованих військовослужбовців. Схема за якою працювали інструктори і психологи унікальна, розроблена нашою командо спеціально під умови та завдання підготовки мобілізованих.

Катерина Колева

Кіровоградщина стане центром аграрного життя України?
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool