Тариф на постачання тепла для жителів Світловодська має залишитися на рівні минулого опалювального сезону

Листопад 05, 2021 | Новини | Переглядів: 1232 | Коментарі: 0

Тариф на подачу теплової енергії для жителів Світловодська має залишитися на рівні минулого опалювального сезону - 44,10 грн. за кв.м. 

Про це з посиланням на інформацію, оприлюднену на СП ТОВ «Світловодськпобут» повідомила директор департаменту ЖКГ Ольга Довжук.

Проект рішення щодо встановлення цього тарифу сьогодні мають затвердити члени виконкому Світловодської міськради.

За інформацією, для забезпечення стабільного проходження опалювального періоду 2021/22 року підприємство СП ТОВ “Світловодськпобут” провело розрахунки економічно обгрунтованих витрат на виробництво та надання послуг з постачання теплової енергії та подано їх до міської ради міста Світловодська для їх встановлення.

Керуючись Меморандумом про взаєморозуміння щодо врегулювання проблемних питань у сфері постачання теплової енергії та постачання гарячої води укладеного 30 вересня 2021 року в опалювальному періоді 2021-2022 років, виконавчий комітет Світловодської міської ради оприлюднив проект рішення про встановлення СП ТОВ “Світловодськпобут” тарифів на теплову енергії, її виробництво, транспортуваня та постачання, пунктом 2 якого передбачено застосування підприємством тарифів для населення на рівні тарифів минулого опалювального сезону у розмірі розмірі 1763,86 грн./Гкал (з ПДВ) або 44,10 грн. за квадратний метр.

СП ТОВ “Світловодськпобут” має намір застосовувати тарифи для споживачів згідно з умовами Меморандуму. Для законності нарахування плати за послуги з постачання теплової енергії та можливості отримання мешканцями міста Світловодська субсидії за відповідну послугу залишається прийняття рішення про встановлення тарифів для СП ТОВ “Світловодськпобут”. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool