Танцювальний колектив з Олександрії допомагає військовим

Липень 23, 2015 | Новини | Переглядів: 1010 | Коментарі: 0

Безліч патріотів допомагають та доправляють допомогу в зону проведення антитерористичної операції і сьогодні ми розповімо про допомогу від вихованців танцювального колективу «Авантюрин» та їх батьків.

Допомагати військовим авантюринівці почали після відправки Олександра Козенка, вихованця колективу, добровольцем на передову. Спочатку передавали їжу, ліки, форму Сашку та його побратимам.

- Саша Козенко став частиною нашої великої родини. І коли він вирішив піти добровольцем то питання допомагати чи ні не виникало. – розповідає керівник танцювального колективу «Авантюрин» Наталія Козинець. – Як він говорив «Мої посилки самі веселі» діти розмальовували їх дуже весело і яскраво «Для настрою Сашка та його товаришів». Ким передати посилки підказав сам Саша ми  носили їх за адресою вул. Шевченка, 74 – редакцію газети «Вільне слово».

Коли ж Олександр Козенко загинув учасники колективу почали передавати допомогу через волонтерів громадського формування «Славутич» - Олександра Володимировича Воропаєва та Володимира Івановича Конюшенка.

Кожен рік колектив «Авантюрин» дає звітний концерт, а у 2014 році вихованці колективу вирішили показати концерт двічі, а всі зібрані кошти передати на допомогу бійцям в зону АТО. Тож два дні поспіль діти танцювали задля допомоги армії, а на виручені кошти закупили цукерки і виготовили

Новорічні подарунки (300 шт.) а також вклали частинку своєї дитячої душі виготовивши власноруч привітальні листівки з побажаннями для хлопців.

А волонтери «Славутича», зокрема Олександр Воропаєв доправив подарунки бійцям, вони ж в знак вдячності розписали прапор «Авантюрину».

«Я щиро дякую моєму колективу за неймовірну працю, за любов до танцю, за відданість колективу. Особлива подяка батькам колективу за неймовірну любов до своїх дітей. Ви найкращі батьки. Низький вам уклін! Дивлячись на вас, ваші діти стають щирими та добрими. Патріотами нашої країни. Вони завжди відкликаються, коли потрібна допомога нашим бійцям в зоні АТО. На кошти, які зібрали зі звітного концерту закупили подарунки для бійців, власноруч виготували листівки. А старша та середня група колективу і група мам вирішили - кошти які лишились після поїздки на фестиваль передати на допомогу Віктору Олеговичу Андрійчуку на біопротезування. Віктор побратим нашого Сашка Козенка, який загинув на блокпосту, захищаючи село Чорнухине Луганської області. З 12 на 13 травня 2015 року Віктор Андрійчук в бою під Пісками отримав дуже тяжкі поранення: втратив руку, роздроблені плече, стегно, тазова кістка. Ми щиро дякуємо йому найскорішого одужання. Як казав наш Сашко: «ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ!» - розповідає Наталія Козинець.        


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool