«Святкуймо разом з бібліотекою - «День Святого Валентина» (ФОТО)

Лютий 20, 2012 | Новини | Переглядів: 1267 | Коментарі: 0

14 лютого 2012 року відбулось чергове святкування в рамках акції «Святкуймо разом з бібліотекою». Цього разу працівники та користувачі Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва ім. О.М.Бойченка відзначали свято усіх закоханих – День Святого Валентина.

Цей день в стінах бібліотеки дійсно пройшов цікаво, корисно та святково. Розпочалась акція напередодні свята, коли працівники відділу сприяння технічній творчості молоді організували та провели майстер-клас «Валентинка власноруч». В рамках заходу усі бажаючи мали змогу створити оригінальну вітальну листівку-валентинку власними руками. Фантазія учасників майстер-класу не мала меж: білі, рожеві, червоні та жовті, прикрашені стрічками та блискітками, найрізноманітніших форм та змісту, але обов’язково анонімні – саме такими вийшли листівки. Хтось забрав валентинки із собою, а дехто залишив їх у «Пошті Амура», що працювала в бібліотеці. Загалом майстер-клас мав неабиякий успіх у користувачів бібліотеки, тому його довелось проводити декілька разів! Нашим користувачам настільки сподобалось створювати листівки разом з бібліотекарями, що вони рекомендували своїм друзям та знайомим відвідати цей захід.

Цього року «Пошта Амура» набула більшого масштабу, ніж у попередні роки: привітання до Дня Святого Валентина можна було побачити не лише на стенді, що знаходився у фойє бібліотеки, валентинки можна було знайти також майже у кожному відділі бібліотеки.
Справжнім апогеєм акції став конкурс закоханих пар «Під знаком Купідона». На жаль, через складні погодні умови, брати участь у заході змогли не всі пари закоханих. Але пари, що стали учасниками конкурсу, а саме – Василь Левицький і Тетяна Левінська та Алла Грибик і Володимир Приходько – продемонстрували присутнім, що справжнє кохання не лише існує, але й творить дива. В рамках заходу відбувалися цікаві змагання. Під час конкурсу «Привітання» учасники презентували себе та свої інтереси й уподобання. Василь і Тетяна знаходили інформацію один про одного у шпаргалках, а Алла і Володимир склали про себе жартівливу поему. У конкурсі «Як добре ти мене знаєш?» пари показували, наскільки добре вони знають вподобання та звички один-одного, відповідаючи на запинання ведучих. У конкурсі «Запрошення на побачення» хлопці мали запросити своїх коханих дівчат на ковзанку та в кіно, не говорячи при цьому ні слова. Натомість дівчата у конкурсі «Дотик» мали вгадати свого хлопця із зав’язаними очима по руці. Також учасники мали нагоду проявити художні здібності. У конкурсі «Щасливе майбутнє» хлопці і дівчата малювали власне майбутнє, а журі мало оцінити наскільки ці уявлення у закоханих співпадають. Найбільш цікавим усі глядачі заходу визнали останній конкурс «Сучасні Ромео та Джульєтта». Пари мали показати сучасну інтерпретацію шекспірівського твору Цікавим в цьому конкурсі виявився збіг: в інтерпретації обох пар родини Монтеккі та Капулетті стали заядлими футбольними вболівальниками (напевно, це вплив «Євро-2012»)! Розбіжність була в тому, що Василь та Тетяна уявляли родину Монтеккі фанатами футбольного клубу «Зірка», а Алла та Володимир бачили ворогуючі родини фанатами ФК «Динамо» та «Шахтар».
Пари завзято змагалися, але на кінець заходу виявилося, що вони набрали однакову кількість балів. Довелося провести додатковий конкурс, в результаті якого остаточну перемогу здобула пара Тетяни та Василя, з чим закоханих і вітаємо.
Завдячуючи нашим друзям та партнерам: Асоціації молоді Кіровоградщини «Златопілля», льодовій ковзанці «Слайз» та РА «Технологія успіху» пари отримали чудові подарунки – квитки на концерт гурту «Мандри» та ковзанку «Слайз», а також чудову сувенірну продукцію та квіти з повітряних кульок.
Не залишились без подарунків і вболівальники, серед яких було проведено розіграш святкової «Лотереї кохання».
Протягом усього заходу гарний настрій та любовні флюїди дарували глядачам виконавці авторської пісні Андрій Фоменко та Андрій Шульга, квартет «Рифма» та молодіжний клуб «Імідж».
Цьогорічне «Свято любові та кохання» завершилось та вже незабаром чекайте нових сюрпризів в рамках вже улюбленої акції користувачів нашої книгозбірні «Святкуймо разом з бібліотекою». Наступного разу приєднуйтесь і ВИ!

«Святкуймо разом з бібліотекою - «День Святого Валентина» (ФОТО)

«Святкуймо разом з бібліотекою - «День Святого Валентина» (ФОТО)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool