«Свобода» пікетувала облдержадміністрацію

Листопад 18, 2011 | Новини | Переглядів: 1182 | Коментарі: 0

17 листопада 2011 року Кіровоградська "Свобода" пікетувала облдержадміністрацію з вимогою зняти з розгляду Верховної Ради законопроект "Про ринок землі", внаслідок ухвалення якого торгівля землями сільськогосподарського призначення стане реальністю, що призведе до остаточного знищення українського села та позбавлення українців національного багатства та життєвого простору. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомила  прес-служба Кіровоградської ООВО"Свобода"

Голова Кіровоградської обласної організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олександр Ромащенко наголосив: влада заховалася у тихих і затишних кабінетах, не чує і не бачить потреб та проблем жителів міста і Кіровоградщини.
"Сьогодні державні установи, в тому числі і Кіровоградська облдержадміністрація, перетворилися на виконавців волі крупного капіталу, якому байдужі державні інтереси та прагнення і потреби українців, байдужі для них і поняття "справедливість" і "правда". Так далі тривати не може: якщо олігархи та "приватизовані" ними органи влади бажають бунту, Холодного Яру та Коліївщини, – вони врешті-решт їх отримають. Тільки пощади просити тоді вже буде пізно" – наголосив Олександр Ромащенко.

«Свобода» пікетувала облдержадміністрацію



 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool