Старт будівництва об'їзної дороги в Світловодську залежить від депутатів

Лютий 27, 2020 | Новини | Переглядів: 837 | Коментарі: 0

Перспективу будівництва об'їзної дороги в селищі Власівка Світловодського району сьогодні, 27 лютого, розглянули повторно.

"Питання будівництва дороги - складне. Для реалізації проєкту потрібен час і розуміння депутатів Світловодської міської ради. Перший крок у вирішенні цього питання має бути їхнім. Йдеться про виділення коштів на проєктно-кошторисну документацію. Наше завдання - знайти фінансовий інструмент для будівництва. Переконаний, що проєкт має бути реалізований у синергії", - наголосив Андрій Балонь під час виїзної наради.

Нагадаємо: керівник ОДА під час попереднього робочого візиту на Світловодщину відзначив, що транспортну проблему у Власівці можна вирішити шляхом будівництва об'їзної дороги на території захисної дамби, що проходить на межі селища та Кременчуцького району.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool