Старт будівництва об'їзної дороги в Світловодську залежить від депутатів

Лютий 27, 2020 | Новини | Переглядів: 857 | Коментарі: 0

Перспективу будівництва об'їзної дороги в селищі Власівка Світловодського району сьогодні, 27 лютого, розглянули повторно.

"Питання будівництва дороги - складне. Для реалізації проєкту потрібен час і розуміння депутатів Світловодської міської ради. Перший крок у вирішенні цього питання має бути їхнім. Йдеться про виділення коштів на проєктно-кошторисну документацію. Наше завдання - знайти фінансовий інструмент для будівництва. Переконаний, що проєкт має бути реалізований у синергії", - наголосив Андрій Балонь під час виїзної наради.

Нагадаємо: керівник ОДА під час попереднього робочого візиту на Світловодщину відзначив, що транспортну проблему у Власівці можна вирішити шляхом будівництва об'їзної дороги на території захисної дамби, що проходить на межі селища та Кременчуцького району.
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool