Стан протидії поширенню наркоманії серед підлітків - на контролі прокуратури Кіровоградщини

Жовтень 30, 2012 | Новини | Переглядів: 908 | Коментарі: 0

В прокуратурі області проведено міжвідомчу нараду, на якій обговорено проблему поширення наркоманії в підлітковому середовищі та вироблено дієві заходи по протидії цьому негативному явищу.

Під головуванням прокурора області відбулася міжвідомча нарада керівників органів виконавчої влади та правоохоронних органів. Розглянуто важливе актуальне питання протидії наркоманії в підлітковому середовищі.
З доповіддю виступив перший заступник прокурора області Сергій Жолонко, який наголосив, що проведення даного заходу зумовлено ростом злочинів у сфері обігу наркотичних речовин, їх аналогів та прекурсорів серед неповнолітніх. Найбільше таких фактів зареєстровано в Кіровському районі обласного центру, місті Олександрії, Знам’янському та інших районах Кіровоградщини. Втім, як не прикро, цілий ряд органів та служб, уповноважених державою на вирішення цієї проблеми, не займається необхідною практичною діяльністю. Це наочно підтвердили перевірками органів прокуратури.
В ході наради було заслухано інформації, пояснення та здійснено обмін думками керівників служб державної системи профілактики, органів освіти та прокурорів.
За результатами наради узгоджено ряд спільних заходів, спрямованих на подолання наркоманії серед дітей та підлітків.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool