Спортсмени зі Знам’янського району здобули 10 нагород на Всеукраїнських змаганнях

Травень 10, 2018 | Новини | Переглядів: 938 | Коментарі: 0

У місті Знам’янка завершився Всеукраїнські змагання з велоспорту, які присвячені відзначенню Дня Перемоги. Участь брали спортсмени з Кіровоградської, Миколаївської, Полтавської та Дніпропетровської областей.

Успішно на цих змаганнях виступають вихованці відділення велоспорту Знам’янської районної КДЮСШ (клуб «Рос Агро», с. Мошорине, тренер – Вадим Кива). У перший день змагань проводилася індивідуальна гонка 10 кілометрів. У гонці серед юніорок 2000 р.н. і старші Віра Борисюк здобула золоту нагороду. Алла Марущук та Роман Винник здобули срібні нагороди в індивідуальній гонці відповідно серед дівчат 2002-2003 р.н. та юнаків 2006 і молодші.

У другий день змагань проводилася групова гонка з вибуванням. У змаганнях серед дівчат 2002-2003 р.н. Алла Марущук та Наталія Нечитайло відповідно здобули золоту та бронзову нагороди. Максим Назаренко у змаганні серед юнаків 2006 р.н. і молодші посів друге місце. Віра Борисюк у змаганнях серед жінок посіла перше місце.
У останній, третій, день змагань в центрі міста проводилася гонка «Критеріум». Алла Марущук та Наталія Нечитайло у змаганнях серед дівчат 2002-2003 р.н. відповідно здобули золоту та срібну нагороди. Роман Винник у гонці серед юнаків 2006 р.н. та молодші завоював бронзову нагороду.

Загалом за результатами трьох днів змагань спортсмени з Мошориного здобули 10 нагород - чотири золоті, чотири срібні та дві бронзові.

Віктор Слюсаренко


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool