Спортивний флешмоб пам’яті - по одному віджиманню за кожен день без війни

Травень 07, 2012 | Новини | Переглядів: 946 | Коментарі: 0

Міністр освіти і науки, молоді та спорту Дмитро Табачник 8 травня 2012 року у Меморіальному комплексі «Національний музей історії Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років» для київських школярів проведе екскурсію.

Також біля Меморіального комплексу відбудеться Спортивний марафон, основною метою якого є акцентування уваги на 67-й річниці Перемоги та пропагування здорового образу життя.

Напередодні святкування річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні молодіжна організація «Молодежное единство» виступила з ініціативою безпрецедентної акції, результат якої може бути занесений до Книги рекордів Гіннеса.
Близько 400 юнаків і дівчат організують спортивний флешмоб пам’яті напередодні 67-ї річниці перемоги – по одному віджиманню за кожен день без війни. Так, вони здійснять 24 тисячі 473 синхронні віджимання за один підхід, після чого розгорнуть 200-метрову «Зірку Перемоги» - символ Міста-Героя.
Початок заходів о 10:00 год.
Додаткову інформацію про Спортивний марафон можна отримати за телефоном (093) 685 86 29, Антон Давидченко.
Акредитація для представників ЗМІ за тел. 236-60-20
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool