Співробітники кіровоградської податкової міліції викрили факт незаконного заволодіння 936 тис. грн. державних коштів

Лютий 07, 2012 | Новини | Переглядів: 1099 | Коментарі: 0

Як виявилося, цю суму фізичній особі-підприємцю без проведення тендерних процедур виплатили службові особи одного з лісових господарств Кіровоградської області за нібито надання послуг по виконанню лісових робіт. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомила прес-служба ДПА в Кіровоградської області

Під час перевірки встановлено – їх надавачем була дружина одного з лісівників, яка зареєструвалась фізичною особою-підприємцем напередодні. Після отримання коштів вона подала заяву до місцевої податкової інспекції про ліквідацію її як суб’єкта господарювання. Разом з тим, працівники лісництва повідомили, що в зазначений період часу всі лісові роботи виконували вони, отримуючи за них зарплату, а підприємницю чи будь-яких інших робітників, не працевлаштованих в господарстві, ніколи не бачили. 

Тобто, при наявності матеріально-технічної можливості та достатніх трудових ресурсів лісове господарство виконало роботи власними силами, а кошти в сумі 936,5 тис. грн. за нібито надані послуги, перерахували на розрахунковий рахунок підприємниці. Разом з тим, при проведенні позапланової перевірки встановлено, що у зазначеної фізичної особи відсутні документи, що підтверджують доходи та витрати за період господарської діяльності, в тому числі по взаємовідносинам з лісовим господарством.
За даним фактом прокуратурою порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України. Слідство триває.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool