Співробітниками УСБУ в Кіровоградській області викрито схему незаконного заволодіння державними коштами для реконструкції будівлі українського професійного театру

Серпень 09, 2011 | Новини | Переглядів: 1571 | Коментарі: 0

Управлінням Служби безпеки України в Кіровоградській області викрито факт протиправного заволодіння коштами з державного бюджету, які мали піти на реконструкцію пам’ятника архітектури – будівлі першого українського професійного театру. Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-групі УСБУ в Кіровоградській області

Встановлено, що службова особа підприємства-підрядника, зловживаючи службовим становищем, шляхом внесення завідомо неправдивих відомостей до фінансово-бухгалтерської документації, привласнила 135 тис. гривень.
5 серпня ц.р. за матеріалами СБУ слідчим відділом УПМ ДПА у Кіровоградській області стосовно зловмисника порушено кримінальну справу за ч.4 ст.191(привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України.
Ведеться слідство.
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool