Спільне засідання у міськраді

Квітень 26, 2012 | Новини | Переглядів: 1181 | Коментарі: 0

25 квітня під головуванням начальника управління економіки Олени Осауленко відбулось спільне засідання міської комісії з питань забезпечення своєчасності і повноти сплати податків та міської комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати та єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

 Розглянуто питання:
 про стан погашення податкової заборгованості 11 підприємствами- боржниками;
 про стан погашення заборгованості із заробітної плати та єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування 11 підприємствами;

інформація Кіровоградської ОДПІ про очікуване виконання планових показників за квітень 2012 року по податку на доходи фізичних осіб, єдиного податку, податку на прибуток підприємств та фінансових установ комунальної власності, плати за користування надрами для видобування корисних копалин місцевого значення.
За результатами розгляду питань присутнім керівникам підприємств- боржників були надані необхідні рекомендації та відповідні доручення щодо погашення існуючої кредиторської заборгованості.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool