«Сокіл» Кіровоградщини побував в гостях у старшокласників

Листопад 09, 2012 | Новини | Переглядів: 1496 | Коментарі: 0

Працівники відділу швидкого реагування «Сокіл» Управління боротьби з організованою злочинністю УМВС України в Кіровоградській області завітали до навчально-виховного комплексу «Кіровоградський колегіум», аби познайомити підлітків з деякими особливостями служби у підрозділі.

На зустрічі з правоохоронцями, окрім учнів 9-10-х класів, були присутні і представники керівництва та педагогічного колективу навчального закладу.
Начальник ВШР «Сокіл» капітан міліції Олександр Гусак розпочав спілкування з присутніми із розповіді про утворення відділу та його основні завдання. Зокрема, зазначив, що в органах внутрішніх справ Кіровоградщини підрозділ було засновано у серпні 1994 року, тож досвід роботи окремих працівників становить близько 20 років. Всі вони мають неабияку професійну підготовку та приділяють чимало уваги підтримці гарної фізичної форми, адже цього вимагає щоденна служба.
Разом зі своїми підлеглими, а також за участю учнів, офіцер продемонстрував старшокласникам доволі прості прийоми самозахисту, якими вони можуть скористатися у випадку вчинення щодо них хуліганських дій чи під час спроби нанести їм тілесні ушкодження.
Наприкінці зустрічі усі бажаючі мали можливість роздивитися та потримати у руках зброю і спецзасоби, які працівники ВШР «Сокіл» використовують при виконанні службових обов’язків, а також навіть приміряти деякі з елементів екіпіровки – шлеми, бронежилети та щити.
Юнаки і дівчата із захопленням слухали розповідь та спостерігали за «соколятами», адже одна справа дивитися фільми про супергероїв, і зовсім інша поспілкуватися з досвідченими правоохоронцями, які чи не щодня у реальному житті стикаються з небезпекою та знають, як діяти в екстремальних ситуаціях.

«Сокіл» Кіровоградщини побував в гостях у старшокласників


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool