Служба фінансових розслідувань діятиме за принципами прозорості та підконтрольності громадянському суспільству

Серпень 13, 2014 | Новини | Переглядів: 849 | Коментарі: 0

Практика мінімізації платежів до бюджету, яку й надалі у своїй діяльності використовують деякі суб’єкти господарювання, вимагає активної протидії. З цією метою і створюється Служба фінансових розслідувань (далі – СФР), що гарантуватиме гідний захист економічних інтересів держави.

Діяльність СФР ґрунтуватиметься на використанні кращого світового досвіду та базуватиметься на принципах прозорості і відкритості, - запевняють у ГУ Міндоходів у Кіровоградській області.
Основні аспекти створення Служби громадськість та бізнес Кіровоградщини мають нагоду обговорити на кущовому семінарі, який проходитиме у режимі відеоселекторної наради.
Окрім основних аспектів концепції створення Служби фінансових розслідувань, на заході планується озвучити й інші законодавчі зміни та їх практичне застосування. Зокрема це стосуватиметься справляння податку на прибуток, ПДВ та оподаткування доходів фізичних осіб.
Отож, запрошуємо представників громадськості та бізнесу регіону до участі у семінарі. З питань реєстрації звертайтесь за номером телефону інформаційно-комунікаційного сектору ГУ Міндоходів у Кіровоградській області (0522) 36-69-06. Контактна особа – Міщенко Анастасія Ігорівна.

Семінар відбудеться 14 серпня 2014 року за адресою: м. Кіровоград, вул. Велика Перспективна, 55 (прес-центр на 2-му поверсі адмінбудівлі ГУ Міндоходів у Кіровоградській області). Про час буде повідомлено додатково.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool