Служба будівельно-монтажних робіт та цивільних споруд повністю забезпечує потреби одеських залізничників

Листопад 12, 2013 | Новини | Переглядів: 1227 | Коментарі: 0

Служба будівельно-монтажних робіт та цивільних споруд повністю забезпечує комфортні умови роботи одеських залізничників:

металопластикові вікна, дерев’яні двері, меблі, сайдингові металопанелі, покрівля – далеко не повний перелік продукції, що необхідна структурним підрозділам залізниці. Роботи виконуються на 450 станках, що виробляють або обробляють матеріал. Цей матеріал в подальшому використовується при будівництві нових об’єктів, проведенні капітальних і поточних ремонтів на об’єктах залізниці.
У поточному році силами Котовського та Херсонського будівельно-монтажних експлуатаційних управлінь виготовлено понад 10 тис. м2 металопластикових виробів. Майже весь обсяг виготовленої продукції наразі передано господарствам за заздалегідь оформленими заявками. Найбільшу кількість металопластикових виробів потребували служби вагонного господарства (1 тис. 560 м2), колійного господарства (1 тис. 270 м2) та пасажирського (1 тис. 024 м2) . Усього за минулий рік було випущено понад 11 тис. металопластикових виробів.
Для покращення побутових умов залізничників службою будівельно-монтажних робіт та цивільних споруд відкрито низку цехів, які випускають меблі. За 9 місяців поточного року для потреб залізничників випущено 2 тис. 406 одиниць меблів, серед яких 1 тис. 180 стільців, 230 табуретів, 800 шаф для одягу.
У реконструйованому цеху з деревообробки заводу залізобетонних конструкцій, де встановлено сучасне обладнання з вдосконаленою системою вентиляції, випущено понад 1 тис. м2 продукції: двері, вікна, дошки та інші вироби, які необхідні для виконання внутрішніх оздоблювальних робіт. Повністю витримані виробничі процеси (розпил, сушка, обробка, зрощування, збирання, фарбування) гарантують високу якість та довговічність деревини.
Для забезпечення працівників залізниці питною водою (згідно з Колективним договором) у цехах з випуску газованої та негазованої мінеральної води Котовського та Херсонського будівельно-монтажних експлуатаційних управлінь за 9 місяців виготовлено понад 800 тис. пляшок води.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool