Сім працівників Добровеличківської РДА притягнуто до відповідальності

Грудень 12, 2011 | Новини | Переглядів: 1684 | Коментарі: 0

В порядку правозахисної діяльності відділом захисту конституційних прав і свобод громадян та інтересів держави прокуратури Кіровоградської області проведено перевірку стану дотримання вимог законодавства в діяльності органів влади Добровеличківського району. Об этом Интернет-изданию  «FotoInform» сообщили в пресс-службе прокуратуры области

          Виявлено цілу низку порушень вимог Конституції України та Законів України «Про місцеві державні адміністрації», «Про охорону культурної спадщини», «Про колективні договори та угоди» та законодавства про працю.

На усунення виявлених порушень вимог чинного законодавства голові Добровеличківської районної державної адміністрації прокуратурою області внесено подання. Подання прокуратури розглянуто. За результатами його розгляду до дисциплінарної відповідальності притягнуто сім працівників райдержадміністрації.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool