Щодо розміщення мешканців Сходу на Кіровоградщині

Червень 30, 2014 | Новини | Переглядів: 954 | Коментарі: 0

29 червня під керівництвом Голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій Сергія Бочковського з регіональними штабами при територіальних органах ДСНС України була проведена відеоконференція з питань соціального забезпечення громадян України, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції.

Під час відеоконференції Сергій Бочковський наголосив на тому, що необхідно системно відпрацювати та скоординувати роботу регіональних штабів таким чином, аби виконати на високому рівні всі ті завдання, які були поставлені Урядом та Президентом України стосовно діяльності Міжвідомчого координаційного штабу.
Під час відеоконференції представники штабу області повідомили, що Кіровоградщина теж прийняла 366 мешканців інших областей, які вимушені були тимчасово змінити місце проживання. Зокрема, 38 людей мешкають у пансіонаті «Славутич» м.Світловодська,18 – у гуртожитку Кіровоградського національного технічного університету, 1 особа – у терапевтичному відділенні Знам’янської ЦРЛ. Решта людей тимчасово проживають у родичів або знайомих. Серед переселенців, крім дорослих жінок та чоловіків, 134 дитини і 85 інвалідів та осіб похилого віку.
Нагадуємо телефони, за якими можуть звернутися люди, які потребують допомоги:
номери телефонів регіонального штабу: (0522) 22-54-14, 099-097-89-34;
- електронна адреса регіонального штабу: kirovohrad@mns.gov.ua/
- номери телефонів, за якими можуть звертатись громадяни України:
(0522) 22-06-85, (0522) 22-54-14.
Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool