Що показала перевірка в діяльності ЖЕК 10 ?

Листопад 17, 2011 | Новини | Переглядів: 1535 | Коментарі: 2

На жаль, проблеми, пов’язані з діяльністю окремих житлово-експлуатаційних контор, продовжують залишатися актуальними для мешканців обласного центру, оскільки відчутно дошкуляють не завжди обгрунтованими фінансовими витратами в осінньо-зимову пору. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі прокуратури області


Наразі прокуратурою Кіровського району міста Кіровограда проведено перевірку в діяльності ЖЕКу №10 щодо законності встановлення тарифу на житлово-комунальні послуги.
З’ясувалося, що мешканці будинків не були попереджені про зміну тарифів за надані послуги у визначений діючим законодавством 30-денний термін. Зрозуміло, що й розрахунки нових тарифів представники ЖЕКу не довели до відома мешканців будинків, які обслуговують. Втім, оновлені тарифи було затверджено рішенням виконкому Кіровоградської міської ради.
За результатами проведеної перевірки прокуратурою Кіровського району обласного центру підготовлено протест на вказане рішення виконавчого комітету Кіровоградської міської ради .
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool