Шкільні канікули у Кропивницькому продовжені до 13 січня

Січень 05, 2017 | Новини | Переглядів: 2076 | Коментарі: 0

З метою запобігання виникненню епідемічних ускладнень, враховуючи негативну динаміку захворюваності на ГРВІ та грип по місту, управління освіти міської ради Кропивницького рекомендувало закладам освіти продовжити канікулярний період ще на один тиждень.

Про це повідомила начальник управління освіти Кіровоградської міської ради Лариса Костенко.

Держпродспоживслужба у місті Кропивницькому попередила про негативну динаміку захворюваності в обласному центрі. Також в управління освіти, повідомила Лариса Костенко, надійшла інформація від медичних закладів про значне підвищення захворюваності на грип та ГРВІ серед працівників закладів освіти.

Враховуючи усі отримані дані по захворюваності в місті, управління освіти міської ради рекомендувало продовжити шкільні канікули до 13 січня.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool