Шість років позбавлення волі за ухилення від сплати податків отримав підприємець з Кам’яного Броду Ульяновського району

Березень 02, 2012 | Новини | Переглядів: 1051 | Коментарі: 0

Як виявило досудове слідство, починаючи з січня 2008 року він ухилився від сплати 4,5 мільйона гривень податку на додану вартість. Об этом Интернет-изданию  «FotoInform» сообщила пресс-служба ГНА в Кировоградской области

Задля цього він користувався послугами фіктивних підприємств, їхніми бланками, печатками і банківськими рахунками та показував у податкові звітності нібито придбання у них зернових культур, які в дійсності закуповував у фермерів, що не є платниками ПДВ. Також він підробляв квитанції до прибуткових касових ордерів, накладні та податкові накладні, які свідчили про придбання сільськогосподарської продукції у підприємств, державна реєстрація яких була скасована ще у 2006-2007 роках. Сфальсифіковані податкові накладні він заносив до реєстрів отриманих податкових накладних, а суми ПДВ, зазначені в них – до складу податкового кредиту в деклараціях з податку на додану вартість за відповідні звітні періоди.

Гайворонським районним судом у Кіровоградській області приватному підприємцю призначено покарання у вигляді шести років позбавлення волі з конфіскацією всього особистого майна. Крім того, його позбавлено права займатися підприємницькою діяльністю строком на два роки та зобов’язано стягнути з нього на користь держави шкоду, заподіяну злочином.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool