Сезонні сільськогосподарські ярмарки стануть у Кіровограді традиційними

Грудень 28, 2015 | Новини | Переглядів: 1230 | Коментарі: 0

Передноворічний ярмарок у Кіровограді був організований на високому рівні. Таку оцінку організаторам святкової торгівлі дав міський голова Андрій Райкович під час наради з керівниками виконавчих органів міської ради сьогодні, 28 грудня.

У ярмарку взяли участь понад 50 торгівельних і виробничих підприємств Кіровограда і виробники сільськогосподарської продукції із 17 регіонів області.

Сезонні ярмарки у Кіровограді мають бути постійними - таке доручення міський голова поставив перед управлінням сприяння розвитку торгівлі та побутового обслуговування населення міської ради.

- Ми сільськогосподарський регіон і у нас є усі можливості надати людям можливість купувати широкий асортимент продуктів за найнижчими цінами, - наголосив Андрій Райкович. – Ярмарки мають готуватися системно і проводитися не тільки у центрі міста, на площі Богдана Хмельницького, а й у мікрорайонах обласного центру.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool