Серйозне захоплення кіровоградських правоохоронців (ФОТО)

Листопад 06, 2012 | Новини | Переглядів: 1036 | Коментарі: 0

Працівники органів внутрішніх справ Кіровоградщини, незважаючи на надзвичайну зайнятість на роботі, все ж знаходять час для своїх хобі. Про це «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

Для кількох співробітників із підрозділів ДАІ, «Грифону» та управління кадрового забезпечення таким є захоплення міні-футболом. У 2006 році правоохоронці ввійшли до складу професійної команди з цього виду спорту, яку було створено на базі УМВС та спортивного клубу міліції «Олімп».
За шість років свого існування команда неодноразово ставала переможцем чемпіонатів міста та області з футзалу. У 2008 році за результатами чемпіонату МВС України кіровоградська збірна увійшла до четвірки найкращих команд ОВС, а у 2010 посіла 8 місце у відповідних змаганнях.
Цього року «Олімп» вперше бере участь у чемпіонаті України з футзалу серед команд першої ліги, що стартував восени 2012 і завершиться навесні 2013 року.
Наприкінці минулого тижня в приміщенні СДЮШОР № 2 відбулася гра 1 туру у рамках даного турніру. Кіровоградські футболісти приймали гостей зі столиці – команду «Київ - НПУ», яка у запеклій боротьбі і здобула з мінімальною перевагою перемогу. Наші спортсмени поступилися лише одним голом на користь суперника, закінчивши матч з рахунком 3:2.
Наразі «Олімп» активно готується до другого туру чемпіонату, адже найближчих вихідних вирушить до Сум, де відбудеться наступна гра.
Та, незважаючи на результат, участь у змаганнях такого рівня вже стала для футболістів непересічною подією. З кожним матчем спортсмени здобувають новий досвід та вдосконалюють свою майстерність, аби і надалі гідно представляти Кіровоградщину на різноманітних турнірах з міні-футболу.

Серйозне захоплення кіровоградських правоохоронців
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool