Сергій Тігіпко: З 1 травня пенсії майже 13 млн. пенсіонерів зростуть на понад 100 грн.

Квітень 26, 2012 | Новини | Переглядів: 958 | Коментарі: 0

Мінімальне підвищення пенсій для всіх, хто має необхідний страховий стаж (20 років для жінок і 25 – для чоловіків) становитиме 100 гривень. Про це Віце-прем’єр-міністр України - Міністр соціальної політики Сергій Тігіпко повідомив під час брифінгу в Кабінеті Міністрів.

«Підвищення у середньому розмірі 50 гривень отримають і ті пенсіонери, які не мають необхідного стажу», -- повідомив урядовець. За словами Віце-прем’єр-міністра, значне підвищення виплат чекає на військових пенсіонерів – їх пенсії до кінця року в середньому зростуть на 36%.

Сергій Тігіпко зазначив, що підвищення пенсій можна розглядати не лише як відновлення соціальної справедливості, але і як інвестиції в національну економіку. «Майже все підвищення пенсій буде спрямовано людьми на споживчий ринок, перш за все, на продукти харчування, які виробляються здебільшого в Україні. Таким чином, збільшуючи виплати, ми даємо серйозний імпульс для розвитку національної економіки», -- зазначив Віце-прем’єр-міністр.

За словами урядовця, підвищення пенсійних виплат стало можливим завдяки зростанню економіки в останні два роки. «Усі вільні ресурси і надалі спрямовуватимуться Урядом на посилення соціального захисту українців», -- підкреслив Сергій Тігіпко.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool