Сергій Шульга: Не все вдалося реалізувати у 2021 році, але роботу продовжуємо

Червень 13, 2022 | Новини | Переглядів: 1613 | Коментарі: 0

Голова Кіровоградської обласної ради Сергій Шульга, резюмуючи свій звіт про рік діяльності на посаді звернув увагу на те, що не все вдалося зробити. Втім наголосив, робота триває.

Зокрема він зазначив, що відкритими залишаються питання про призначення директора театру, актуалізація Стратегії розвитку Кіровоградщини, а також завдання стримати тарифи на воду та водовідведення.

«2021-й, погодьтеся, був доволі насичений на події, навіть із огляду на пандемію. Були свої плюси і мінуси, були здобутки і втрати. І, на жаль, не все вдалося реалізувати. Наприклад, через заполітизованість процесів, ми так і не отримали керівника обласного академічного музично-драматичного театру імені Кропивницького. Нам не вдалося внаслідок об‘єктивних і суб‘єктивних причин стримати тарифи на водопостачання і водовідведення. Відкритим все ще залишається питання актуалізації Стратегії розвитку Кіровоградської області», - визнає голова облради і додає, що робота по кожному з питань триває.

Водночас Сергій Шульга зауважив, що торік стартувала підготовка масштабних заходів.

«У 2021 році ми почали готуватися до святкувань ювілейних для Кіровоградщини дат – 140-річчя першого українського професійного театру і 130-річчя з дня народження видатного художника Олександра Осмьоркіна, ми також планували організувати унікальний світовий рекорд до Дня Незалежності і ще намітили багато гарних і цікавих проєктів на 2022-й. Якісь задуми війна зовсім зруйнувала, якісь відтермінувала. Але зараз такі реалії, що навіть при бажанні втілити плани, маємо це робити, зважаючи на тисячі факторів безпеки, а головним чином, озираючись на 24 лютого», - констатує він.

Разом із тим, підсумовуючи свій звіт, голова облради закликав депутатів до роботи.

«Сьогодні в Україні війна і я дуже хочу, щоб у Кіровоградської обласної ради була одна позиція – єдина для всіх – українська. Маємо працювати на результат. А він у нас абсолютно зрозумілий – перемога! Тримаємо стрій і все буде Україна!», - наголосив Сергій Шульга.

Як уже повідомлялося, голова облради Сергій Шульга підготував свій звіт про роботу на посаді за 2021 рік.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool