Сергій Ларін та Микола Ковальчук вітають жителів Кіровоградщини

Серпень 24, 2011 | Новини | Переглядів: 1413 | Коментарі: 0

Шановні жителі Кіровоградщини!
Дорогі друзі!

24 серпня 1991 року було проголошено незалежну суверенну державу Україна. Волею великих людських прагнень саме цей день став для нашої країни, для нашого народу доленосним.
День Незалежності став початком нової епохи в історії української держави, адже законодавчо було закріплено споконвічне прагнення народу до національного відродження, економічного та духовного зростання.
Упродовж століть мільйони наших співвітчизників боролися за право бути самими собою, вільно жити на своїй землі. І лише нинішньому поколінню пощастило вибороти віками очікувану волю.
Є глибока символіка у тому, що напередодні 20-ї річниці незалежності України ми святкуємо і День Державного Прапора. Це не лише добрий привід гуртуватися заради гарних справ – задля добробуту Кіровоградщини, усіх жителів нашого краю, задля утвердження України як розвиненої європейської держави.
Від імені обласної державної адміністрації, депутатського корпусу області щиро вітаємо вас із Днем незалежності. Ми вдячні усім, хто наполегливо трудиться у полі, у заводських цехах, у школах і лікарнях, хто здобуває славу Кіровоградщині у мистецтві, спорті, науці. Ми низько вклоняємося нашим шановним ветеранам і маємо великі сподівання на юне покоління, на енергійних і обдарованих молодих людей, адже разом усіх нас об’єднує велика любов до рідної землі, до нашої держави, бажання зробити її сучасною, квітучою, розвиненою.
Зичимо усім жителям нашої славної степової Кіровоградщини міцного здоров'я, натхнення, миру і добра!



З повагою

Голова обласної державної адміністрації
Сергій ЛАРІН


Голова обласної ради
Микола КОВАЛЬЧУК

ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool