Сергій Ларін та Микола Ковальчук вітають жителів Кіровограда

Вересень 24, 2011 | Новини | Переглядів: 1414 | Коментарі: 0

Шановні кіровоградці! Щиро вітаємо вас із Днем міста! Кіровограду – 257 років!

Кіровоград – славне місто, з віковою історією, знане високими досягненнями чималої когорти своїх достойників. Але не менш славна новітня історія міста твориться нині вашими руками і серцями. Кіровоград, як і уся область, достойний бути серед територій-лідерів України. І разом ми досягнемо цього.
Ми вже продемонстрували усій країні, а найперше собі, наскільки ми сильні, коли працюємо однією командою в єдиному пориві, коли серця жителів краю - від обласного центру і до найвіддаленішого села - б'ються в унісон. Ми довели, що Кіровоград по праву заслуговує почесного звання – Танцювальна столиця України. Але це лише один окремий, хай і досить знаковий крок, на тернистому шляху до вагомих перемог у економіці, соціальній сфері.
У обласного центру іще багато задавнених, гострих проблем – у житлово-комунальному господарстві, транспорті, побутовому обслуговуванні. Усією громадою ми маємо активніше братися за роботу, аби Кіровоград перетворився на місто красивих, затишних вулиць, парків, скверів. Щоб у ньому комфортно було жити і працювати.
Створивши програму розвитку Кіровоградщини "Центральний регіон - 2015", ми поставили собі амбітне завдання вивести область, а відповідно і сам Кіровоград, у п’ятірку кращих регіонів України.
Ми усвідомлюємо усю міру відповідальності перед вами – шановні кіровоградці, тому впевнено взялися за роботу згуртованою, консолідованою владною командою.
Тож вірмо у перемогу і ступаймо впевнено на нову дорогу переконаними, що збудуємо розвинену, заможну, процвітаючу Кіровоградщину.
Зі святом вас, дорогі кіровоградці! Будьте певні, що попереду у міста ще не одне століття прогресивного розвитку. Нехай у вас завжди буде вдосталь сил працювати заради розквіту маленької батьківщини. Будьте горді своїм містом!


З повагою

Голова обласної державної адміністрації
Сергій ЛАРІН


Голова обласної ради
Микола КОВАЛЬЧУК

ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool