Сергій Ларін та Микола Ковальчук вітають працівників сільського господарства

Листопад 20, 2011 | Новини | Переглядів: 1526 | Коментарі: 0

Дорогі друзі!

Найбільш цінний подарунок до свята ви вже презентували собі, зібравши більше трьох мільйонів тонн зернових, що є одним із найвищих за останні роки врожаїв для області. Без усіляких перебільшень – це ваша особиста заслуга. Хоча погода і вносила свої корективи, але лише за умілого господарського підходу щедрі кіровоградські ниви дарують багаті врожаї у відповідь. І заради подальших, не менш високих здобутків і показників ми разом працюємо над удосконаленням і розвитком агропромислового комплексу області: нового імпульсу отримало тваринництво, будуються сучасні комплекси, овочесховища, починають працювати нові елеватори – все це ключові позиції програми розвитку Кіровоградщини "Центральний регіон - 2015".
Завдяки вашій підтримці і активній участі, заради користі як для виробника, так і споживача, розвивається і наш регіональний проект "Купуй кіровоградське".
Ви одні з перших, хто підтримав нашу ініціативу запровадження енергозберігаючих технологій - все нові й нові господарства області будують сучасні котельні з використанням альтернативних видів палива.
Ми щиро дякуємо вам за підтримку, копітку працю, сповнену передових ідей та інноваційних технологій.
Бажаємо всім вам міцного здоров’я, великих трудових досягнень, добробуту і злагоди у кожній родині.

З повагою

Голова обласної державної адміністрації
Сергій ЛАРІН


Голова обласної ради
Микола КОВАЛЬЧУК

ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool