Сергій Ларін та Микола Ковальчук вітають підприємців Кіровоградщини

Вересень 04, 2011 | Новини | Переглядів: 1292 | Коментарі: 0

Шановні підприємці Кіровоградщини! Щиро вітаємо вас із професійним святом!

Ваша праця, ваша власна справа надзвичайно важливі для розвитку економіки Кіровоградщини. Знайти і міцно зайняти своє місце в економічному просторі регіону, втілювати в життя нові ідеї та проекти - це талант і одночасно велика праця, гідна пошани і підтримки.
Не зважаючи на певні труднощі сьогодення, більшість колективів великих і малих підприємств області активно працюють, досягають збільшення обсягів виробництва, стабільно виплачують заробітну плату своїм працівникам.
Ми дякуємо вам за підтримку і участь у масштабній економічно-патріотичній акції "Купуй кіровоградське".
Бажаємо вам нових успіхів у бізнесі, вдалих угод, надійних партнерів, вагомих здобутків та нескінченної ділової енергії для реалізації нових бізнес-проектів. Здоров'я, миру і добробуту вам та вашим родинам.

З повагою

Голова обласної державної адміністрації
Сергій ЛАРІН


Голова обласної ради
Микола КОВАЛЬЧУК

ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool