Сергій Кузьменко визначив пріоритетні напрямки, за якими обласна влада працюватиме у 2017 році

Січень 03, 2017 | Новини | Переглядів: 814 | Коментарі: 0

Відповідні завдання під час сьогоднішньої робочої наради були поставлені Сергієм Кузьменком перед керівниками структурних підрозділів облдержадміністрації.

Зокрема, голова облдержадміністрації нагадав присутнім, що під час останньої селекторної наради під головуванням Віце-премєр-міністра України Павла Розенка було розглянуте питання щодо впровадження з 1 січня 2017 року мінімальної заробітної плати у розмірі 3200 гривень.

Відповідно, перед окремими структурними підрозділами облдержадміністрації, зокрема фінансів, освіти, охорони здоров'я, культури та соціального захисту населення, Сергій Кузьменко визначив завдання щодо вчасного нарахування відповідних виплат працівникам бюджетної сфери, з тим, щоб у січні люди отримали заробітну плату у повному обсязі та у визначені законодавством строки.

Окремо голова облдержадміністрації акцентував увагу на питання зростання заробітних плат у освітянській галузі. Зокрема, згідно із прийнятим рішенням, з 1 січня 2017 року посадові оклади (ставки заробітної плати) педагогічних працівників загальноосвітніх навчальних закладів підвищуватимуться на 2 тарифні розряди. Окремо Сергій Кузьменко доручив департаменту фінансів, управлінню освіти, науки, молоді та спорту, департаменту охорони здоров'я, департаменту культури, туризму та культурної спадщини ОДА оперативно підготувати на розгляд депутатів обласної ради проект рішення, у якому передбачити збільшення посадових окладів педагогічних працівників закладів та установ освіти, які фінансуються за рахунок державного та місцевих бюджетів уже з початку нинішнього року, а не з 1 вересня, як це передбачено урядовою постановою.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool