Сергій Кузьменко провів особистий прийом громадян

Грудень 13, 2017 | Новини | Переглядів: 898 | Коментарі: 0

Надання допомоги у лікуванні – серед найбільш актуальних питань, з якими зверталися жителі області до голови облдержадміністрації.

Так, житель обласного центру, який є учасником АТО, попрохав допомоги у лікуванні його мами, у якої хворе серце. Жінці необхідно провести коронографію судин серця, та, у разі необхідності, встановити стент.

Таку операцію жінці можуть провести в обласному кардіологічному диспансері, але вона є дороговартісною, і необхідних коштів у колишнього військового немає.

Дві жительки Кропивницького також звернулися до Сергія Кузьменка по матеріальну допомогу для медичного обстеження та подальшого лікування.

Серед інших питань, які перед очільником області порушували заявники – вирішення побутових проблем та забезпечення житлом.
Голова облдержадміністрації запевнив, що кожне питання детально проаналізують відповідні служби, усім заявникам буде надано необхідну допомогу.


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool