Сергій Кузьменко керівникам територій: Ми відповідаємо за те, щоб кожен реалізований проект був успішним

Січень 12, 2018 | Новини | Переглядів: 747 | Коментарі: 0

Голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко провів із представниками обласного військового комісаріату нараду з питань відбору громадян на військову службу за контрактом та організації призову на строкову службу. 

Оскільки в нараді взяли участь голови райдержадміністрацій і їх профільні заступники, очільники районних рад, міськвиконкомів та об’єднаних територіальних громад, голова облдержадміністрації окреслив керівникам територій ключові завдання, які необхідно виконати у 2018 році.

Перше, на що звернув увагу Сергій Кузьменко, – усі дошкільнята Кіровоградщини повинні мати змогу відвідувати дитсадки.

"Питання відкриття нових груп, будівництва дитячих садків або створення на базі НВК дошкільних відділень – це ваше першочергове завдання, шановні колеги", – наголосив голова ОДА та зауважив, що вже ініційовано будівництво кількох таких об’єктів. – Хочу, щоб улітку, максимум восени, ці проекти були реалізовані і у нас з'явилися нові місця для дітей в дошкільних навчальних закладах. В області не має бути черг в дитсадки".

Наступне завдання голови облдержадміністрації для керівників територій – підготовка якісної проектно-кошторисної документації на реалізацію проектів.

"Я даю доручення управлінню капітального будівництва і своєму першому заступнику: усі компанії, які виготовляли проектно-кошторисну документацію неякісно, мають бути перевірені правоохоронними органами. І перелік цих компаній повинні отримати усі керівники територій, – наголосив Сергій Кузьменко. – Ми маємо знати, хто працює на розбудову області, а хто займається речами, далекими від законності".

Голова облдержадміністрації зазначив, що за виконання цього завдання відповідальні усі: райони, міста, об’єднані територіальні громади, управління капітального будівництва:

"Усі використовують кошти платників податків, тому треба відноситись до них, як до власних коштів – освоювати раціонально і по-господарськи". Керівник ОДА підкреслив, що необхідно перевірити усю проектно-кошторисну документацію на проекти, які вже реалізовуються в області, і якісно готувати ПКД на ті проекти, що будуть реалізовані у 2018 році, зокрема, на спорудження нових сільських амбулаторій та придбання для них спеціалізованого транспорту, на будівництво міні-футбольних полів. "Ми є представниками держави і відповідаємо за те, щоб кожен проект був успішним", – підсумував Сергій Кузьменко.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool